Προγράμματα Pilates Fisios Mat & Reformer – σε παιδιά και ενήλικες

Όλο και περισσότεροι φυσικοθεραπευτές επιλέγουν την μέθοδο Pilates στα θεραπευτικά τους πρωτόκολλα άσκησης.

Η θεραπευτική μέθοδος Pilates Fisios διαφέρει από το κλασσικό Pilates στο γεγονός ότι μέσω αυτής της μεθόδου ο ασκούμενος μπορεί να ενδυναμώσει τους βαθύτερους σταθεροποιούς μύες του κορμού του και με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να διατηρήσει σωστή ενεργοποίηση τους κατά την κίνηση.

Επίσης, μπορεί να εφαρμόσει στρατηγική χρήση της αναπνοής του για να βοηθήσει τους εν τω βάθει σταθεροποιητικούς μηχανισμούς ως εργαλείο για την διευκόλυνση της κίνησης. Με την μέθοδο Pilates Fisios μπορεί να εφαρμόσει γενικές διορθώσεις του κινητικού συστήματος του ο ασθενής, σε σχέση με κάποια παθολογία ή συμπτώματα.

Στο Pilates Fisios δίνεται έμφαση στην σταθερότητα του κέντρου βάρους του ασκούμενου περισσότερο από ότι στην ελαστικότητα των αρθρώσεων του. Ο ασκούμενος με αυτόν τον τρόπο γίνεται ικανός να αναγνωρίζει, να βελτιώνει και να περιορίζει τις μυϊκές ανισορροπίες που είχε εξελίξει και να τις αντικαταστήσει με πιο λειτουργικές συμπεριφορές ακόμα και σε δραστηριότητες της καθημερινότητας.

Καλέστε μας στο 210 93 55 085 για να συζητήσουμε για το δικό σας πρόγραμμα Pilates Fisios.

Στείλτε μας μήνυμα:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Χρησιμοποιώντας αυτήν την φόρμα μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή απλά να μας πείτε τι σας απασχολεί. Είμαστε έτοιμοι να σας ακούσουμε!
Καθημερινές 09:00 – 21:00