Επισκέψεις κατ’οίκον ή στην εργασία σας

Εάν αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία στην μετακίνηση, εξαιτίας κάποιου χειρουργείου, αιφνίδιου τραυματισμού ή λόγω οποιασδήποτε άλλης περίπτωσης, η παροχή φυσικοθεραπείας μπορεί να παρασχεθεί στον δικό σας χώρο ή ακόμα και στον χώρο της εργασίας σας.

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 9355085, σας ενημερώνουμε για την διαθεσιμότητα που υπάρχει και κανονίζεται άμεσα η πρώτη συνάντηση μας. Αυτή συνήθως περιλαμβάνει την αξιολόγηση της τρέχουσας πάθησης-ιατρικής κατάστασης, την λήψη του γενικού ιστορικού της και ένα διάλογο ώπου συναποφασίζονται οι στόχοι της θεραπείας.

Εφόσον απαιτείται από την πάθηση ή τον τραυματισμό, υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης από το χώρο του εργαστηρίου ειδικού εξοπλισμού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό θα είναι άμεσα κοντά σας προκειμένου να σας παρέχει υψηλή ποιότητα παροχής υγειονομικών υπηρεσιών.

Στείλτε μας μήνυμα:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Χρησιμοποιώντας αυτήν την φόρμα μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας, να ζητήσετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή απλά να μας πείτε τι σας απασχολεί. Είμαστε έτοιμοι να σας ακούσουμε!
Καθημερινές 09:00 – 21:00